Історія виробництва заморожених напівфабрикатів Добра кухня бере свій початок у 2003 році.
За 20 років роботи ми обрали найкращі рецептури, вдосконалили виробництво, побудували власний цех по виготовленню напівфабрикатів з нуля за європейськими стандартами.
Впроваджена система НАССР гарантує безпечність напівфабрикатів на повному шляху виробництва.
Сьогодні це виробництво заморожених м’ясних напівфабрикатів , що працює з оптовими покупцями у різних регіонах України.
Ми використовуємо різні методи виготовлення напівфабрикатів для того, щоб задовольнити різні смаки та уподобання.
Велику долю асортименту займає ручна ліпка. У виготовленні деяких допомагає якісне сучасне обладнання.
Шокова заморозка сприяє збереженню всіх корисних властивостей напівфабрикату. Наші покупці отримують майже готові смачні вареники, пельмені, хінкалі, млинці, бендерики, чебуреки, котлети, голубці…